Arató András szerint technikai hiba miatt jelent meg a közönséges címmel írása. A cikket azóta leszedték, és elnézést kér mindenkitől.


Leszedték a Klubrádió honlapjáról azt a kegyelmi botrányról szóló véleménycikket, ami eredetileg a „Kurvák cseréje” címmel publikáltak, írja a Telex. Arató András, a rádió tulajdonosának írása röviddel a megjelenés után új címet kapott („Bútorok cseréje?”), de Google archívumában az eredeti címmel is megtalálható a Novák Katalin köztársasági elnök lemondásának körülményeiről szóló publicisztika.

Arató András a történtekkel kapcsolatban a rádió honlapján. kért elnézést. Ebben hangsúlyozza, hogy a publicisztika a saját véleményét tükrözte, nem pedig az egész szerkesztőségét.

„Nem véletlen, hogy az emberek többségében forr az indulat, így bennem is. Meglehet, éppen a jogos felháborodás eredményezte, hogy az írásomat sokan félreértették, mások szándékosan félreértelmezték. Ezért a korábbi publicisztikámat visszavonom. Lehetőleg kerülni kell a félreérthetőségükkel indulatokat kavaró szavakat, még akkor is, ha mindig fennáll a valós veszély, hogy a leírt mondatokat szándékosan félremagyarázzák. Azoktól, akiket – akaratlanul is – megbántottam bocsánatot kérek. Az írás eredeti címének még a publikálása előtti megváltoztatását éppen a félreértések elkerülése érdekében találtam szükségesnek. Sajnos azonban egy technikai hiba következtében - percekre - nem az érvényes szöveg jelent meg” – olvasható a kedd délután megjelent rövid magyarázkodásban.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!