A lap szerint még két befektető távozik a produkcióból. A csatorna fiatalabb cápákat ültetne be a hatodik évadba, állítólag már zajlanak a castingok.


Jelentős változások várhatók a Cápák között új évadában: nem Tomán Szabina lehet az egyetlen, aki távozik a produkcióból. Az RTL fiatalabb befektetőket ültetne be a műsorba.

Tomán Szabina hétfőn a Facebook-oldalán jelentette be, hogy távozik a produkcióból.

„Elképesztő tempóban éltem az elmúlt években. Úgy érzem, változtatnom kell. A családom, a cégem, a csapatom mindennél fontosabb, nekik szentelem az időm” - írta az üzletasszony. Azt is hozzátette, hogy csodálatos volt számára az elmúlt négy év a Cápák közöttben, ahol sok élménnyel gazdagodott és barátságokat is kötött.

Azonban nem ő lehet az egyetlen, aki távozik a műsorból. A Blikk úgy tudja, hogy

A Blikk megkeresésére a csatorna csak annyit közölt, hogy ha bármiféle változás lesz a műsort illetően, arról időben tájékoztatják a nyilvánosságot. Egy, a produkción dolgozó munkatárstól azonban úgy tudják, hogy már folynak az új befektetők kiválasztására.

„Szabina helyére már találtak egy igen sikeres üzletasszonyt, ám szeretnék a műsor készítői ebben a produkcióban is érvényesíteni az RTL koncepcióját: fiatalítanák a csapatot, ezzel nyitva a fiatalabb nézők felé.

- mondta az informátor.

A Blikk szerint felmerült Csoknyay Zoltán, a Hooded Staff divatmárka tulajdonosának neve, illetve Pachert Balázs, a különleges cipőket forgalmazó Balázs Kicks vezetője is.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!