Bondár Anna és Gálfi Dalma megnyerte első mérkőzését szerdán, ezzel bejutott a negyeddöntőbe párosban a budapesti tenisztornán.

A magyar kettős a negyedik helyen kiemelt egyiptomi Majar Seriffel és cseh Renata Voracovával csapott össze. A meccs 70 percig tartott, de nagyon izgalmas végjátékot hozott, mivel az utolsó hat gémből öt brékkel végződött. Majar egyébként egyesben Udvardy Pannától kapott ki, így a hazai közönség előtt játszó teniszezők közül csak Babos Tímeával nem találkozott a tornán.

Gálfiék következő ellenfele Stollár Fanny és a román Mihaela Buzarnescu duója lesz, vagyis biztosan lesz magyar érdekeltség az elődöntőben.

Végeredmény - budapesti teniszbajnokság, páros, 1. forduló (a 8 közé jutásért)

Bondár Anna, Gálfi Dalma-Majar Serif, Renata Voracova (egyiptomi, cseh, 4.) 6:2, 7:5

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!