Rosszul ült be a felvonóba kaliforniai sípályán egy snowboardos, ezért fokozatos lecsúszott az ülésről. A mentésére siető biztonságiak biztatták, hogy ugorjon.


Kórházba szállítottak egy 16 éves lányt, miután több méter magasról a hóba csapódott egy kaliforniai sípálya felvonójáról, írja a New York Post. A fiatal snowboardos zuhanásáról videó is készült, amin jól látszik, hogy egy darabig kapaszkodva lóg a mozdulatlanul álló felvonón, majd az alatta összegyűlt biztonsági emberek által kifeszített háló mellé csapódik.

„A sífelügyelet ma cserbenhagyta ezt a lányt, miután nem tudták elkapni, holott meggyőzték arról, hogy minden rendben van” – olvasható a videót feltöltő posztjában. A szövegből az is kiderül, hogy a posztoló hallotta arról beszélni a lány alatt összegyűlt biztonsági embereket, hogy korábban még soha nem csináltak ehhez foghatót. Ezután nem meglepő, hogy egy ijesztő reccsenést követte a hóba csapódást.

A létesítmény szóvivője szerint a gondot az okozta, hogy a tinédzser nem megfelelően ült be a felvonóba, emiatt útközben elkezdett kicsúszni a székből. Rajta kívül még ketten voltak a felvonóban, akik kétségbeesetten próbálták megtartani, amíg odaér a segítség, miközben a kezelők leállították a felvonót. A snowboardost kórházba szállították, de állapotáról nem adtak hírt.

A szerencsétlen zuhanásról készült videót itt lehet megnézni:

Max (@lunar_rock_maxx) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!