Ezeket a filmeket várjuk legjobban idén. Timothée Chalamet megint támad, akárcsak Joaquin Phoenix a leépült pszichéjű Joker szerepében.


Izgalmas év lesz, leginkább az eredetiségben reménykedünk, annyi visszatérés és folytatás ígérkezik, lássuk:

Dűne 2.

A Dűne első része nagyon népszerű lett, így nem volt kérdés, hogy jön a folytatás. Még a Covid ellenére is sikerült 2021-ben nagy bevételt behoznia a mozikban. A film igazi hollywoodi szupersztárt csinált Timothée Chalametből, így a második részben már ebben az új szerepkörében tündökölhet.

Mickey 17

Bong Joon Ho, az Élősködők rendezőjének új filmje ez, amellyel megvetni készül a lábát Hollywoodban a világhíres koreai rendező. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz össze világsztárokkal. Ez most egy sci-fi lesz Mark Ruffalo és Robert Pattinson főszereplésével. Aki látta az Élősködőket, tudja, hogy a rendező kíméletlen, mind a nézővel, mind a szereplőivel. Reméljük, ezúttal is így lesz.

Joker 2: Folie à Deux

Habár a szuperhős-filmek újabban kifújóban vannak, szerintünk nem ez lesz az a mozi, ami szubzsánerből elbukna. Joaquin Phoenix ezért a szerepért kapott anno Oscar-díjat, hihetetlen alakításával bevonult a filmtörténetbe, most pedig Lady Gaga lesz a partnere, ő alakítja Harley Quinnt.

Beetlejuice 2

Ez a film azért várós kategória, mert ugyanaz a rendezője, mint az első résznek volt 1988-ban: a nagyszerű Tim Burton viszi vászonra a folytatást is. De ha ez nem elég indok, Michael Keaton is visszatér, az oldalán Willem Dafoeval és Monica Belluccival.

Back in Action (NETFLIX)

Ez a film azért került a listára, mert Cameron Diaz 10 év után visszatér egy film erejéig. Állítólag Jamie Foxx beszélte rá, ami nem volt egyszerű. Ők játsszák a főszerepet a kémfilmben: egy nyugdíjba vonult CIA-s kém házaspárról szól a mozi, ami a Netflixre érkezik valamikor ez évben.

Ghostbusters: Frozen Empire

Ha azt mondjuk, hogy Bill Murray is visszatér az új részben, akkor valószínűleg nem is kell több indok, hogy ezen a listán szerepeljen a film. De az eredeti szereplőkből Dan Aykroyd is ott lesz a vásznon. Egyértelműen ez az év egyik nagy dobása a moziban.

Beverly Hills-i Zsaru: Axel Foley  (NETFLIX)

Ez a másik film, ami streamingen jön ki és mégis rajta van ezen a listán. Sajnos Eddie Murphynek nem jött be az elmúlt pár év, nem sikerült remekelnie színészként, csak egy film kivételével, a szintén netflixes A nevem Dolemite-ban sikerült csak odatennie rendesen magagát. Ám ezt a filmet biztosan hatalmas várakozás előzi meg, hiszen évtizedek után tér vissza a talán leghíresebb szerepében. 

Gladiátor 2

Ridley Scott rászánta magát és elkészítette a kultikus film folytatását. Nehéz elképzelni, hogy tud olyan nagyot ütni, mint az első opusz, de ha Pedro Pascal is benne lesz, akkor el tudjuk képzelni, hogy valami ütős dolgot fogunk látni.

Furiosa: A Mad Max Saga

Ezt talán még magyarázni sem kell. Az elmúlt évtized leglátványosabb filmjének folytatása kerül mozikba, a főszerepben az elmúlt évek egyik legjobb sorozatának ( Vezércsel) főszereplőjével. Az előzetes pedig több, mint ígéretes.

Deadpool 3

Miután Ryan Reynolds lenyomott két filmet Shawn Levy rendezővel (a Free Guy-t és az Adam projektet), megcsinálták együtt a már kultstátuszú Deadpool harmadik részét. De ami még érdekesebbé teszi, hogy ebben tér vissza Huge Jackman is Rozsomákként, így talán a Marvel szuperhősös filmjeinek nagy bukásai után ismét lesz egy sikeres mozijuk.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!