Közben Lady Gagával is körbeudvarolták egymást, hisz a közösségi médiában Gaga számával együtt terjedt el a tánc.


Jenna Ortega elárulta, hogy „nem volt terve” a Netflix sikersorozatában szereplő Wednesday Addams szerepével kapcsolatban.

Ortega, aki még mindig csak 20 éves, két napot kapott, hogy megkoreografálja a táncot, amely később ikonikussá vált.

A komplett közösségi média Wednesday táncán pörög, mém és ikon lett napok alatt.

Ortega a The Tonight Show -ban Jimmy Fallonnak azt mondta, hogy Tim Burton szerdai rendező azt javasolta, hogy a táncot a The Cramps "Goo Goo Muck" című dalára kellene előadni.

Vélhetően ekkor jött egy letolás, ami után Ortega „két napig nem aludt”, régi poptánckat kutatott a neten, a „80-as évek klubjaiban táncoló goth gyerekek archív felvételeit” is beleértve.

Ráadásul közben elkapta a Covidot is:

– mondta.

"Úgy éreztem magam, mint akit elütött volna egy autó, és e valami volt a torkomban, és a nyelőcsövem falát kapargatta."

Egyébként Burton ötlete nyomán a táncot eredetileg a „Goo Goo Muck” számra adják elő, de miután a TikTok rajongói inkább Lady Gaga 2011-es „Bloody Mary” című dalára vették rá, így terjedt el villámgyorsan a közösségi oldalakon.

Persze egyúttal az eredeti Lady Gaga-dalnak is megugrott a népszerűsége, sokkal többen streamelik azóta. Végül ő is csinált egy videót, amiben Wednesday stílusában felöltözve mutatja be az ikonikussá vált lépéseket.

„BLOODY WEDNESDAY” – írta TikTok-bejegyzéséhez Gaga, amelyet mára 10,3 millióan néztek meg, és hát a szöveg eléggé többértelmű.

Ortega ezt írta: „Látom, hogy a tánc Lady Gaga Bloody Maryjével együtt terjed. A kis szörnyek meg követik. Helyes."

Gaga pedig ezt írta viszont: „Öld meg Wednesdayt! Szívesen látunk a Haus of Gaga-ban (és hozd magaddal Izét, szeretjük a mancsokat errefelé).


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!