Egyesek szerint az amerikai nőt jobban érdekelte a saját külseje, mint a babája megszületése.


„Tényleg így szültem” - írta egy amerikai kismama a TikTokon, aki videóban mutatta meg a szülése előtti és utáni pillanatokat. Kapott is érte hideget-melet.

A rövid videóban látni, ahogy Carly Temple

Az anya rutinosan érkezett a szülésre, ugyanis már a második gyerekét hozta világra 2020-ban, amikor a felvételek készültek. Tizenhét órán át vajúdott, mire megszületett a babája. A videó végére egy olyan kép is került, amin ketten alszanak a kórházi ágyon, Carly frizurája és sminkje pedig még ekkor is hibátlan.

A kommentelők egy része megdöbbent azon, hogy a kismamának annyira fontos volt a külseje, hogy még a szülés előtti pillanatokban is ezzel foglalkozott.

„Amikor jobban érdekel a hiúságod, mint a gyereked.”

„A smink volt az utolsó dolog, amire gondoltam, amikor vajúdni kezdtem.”

„Én már akkor is szerencsésnek fogom tartani magam, ha legalább a lábaim nem lesznek szőrösek.”

„Miért kellett ennyire kicsípned magad?”

Akadtak azért olyanok is, akik megvédték az anyát.

„Miért pattogtok azon, hogy kisminkelte magát? Ez is egy jó megoldás lehet arra, hogy nyugodtan készülj fel a szülésre. Törődjetek magatokkal!”

„Szerintem ha lett volna valami más, amire koncentrálhatok azon kívül, hogy mi megy a tévében, sokkal könnyebben viseltem volna a vajúdást. Ez nagyon jó!”

„A nagynénim is lezuhanyzott és szépen elkészült, miután elfolyt a magzatvize, és csak azután ment a kórházba.”

@carlytemplee I really gave birth like this ✨ #babysoftiktok #makeup #goddessofchildbirth #fyp ♬ I Love You Baby - Hekta

Forrás: Daily Mail


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!