Vasárnap sokat nem fogunk látni a napból és több helyen lehet eső, zápor is. Hétfőtől azonban már megállíthatatlan lesz a tavasz.


Vasárnap eleinte több helyen kisüthet a nap, napközben azonban ismét erősen megnövekszik a felhőzet és többfelé kell számítani esőre, záporra. Nyugaton, északnyugaton és a Tiszántúlon szeles marad az idő – írja előrejelzésében az Időkép.hu. Sokfelé párás, ködös lesz majd a reggel, hajnalban nyugaton néhol gyenge fagy sem kizárt, napközben pedig 11 és 18 fok közé melegszik a levegő.

Hétfőn már több napsütésre van kilátás, és csak néhol alakulhat ki átmenetileg kisebb eső, zápor az északi tájakon. Többfelé élénk, helyenként erős lesz a déli-délkeleti szél. Reggel ismét találkozhatunk párás, ködös tájakkal,

Kedden az ország keleti felén van kilátás hosszabb napos időszakokra, másutt a felhős időben elvétve kisebb eső, zápor kialakulhat.

Szerdán gyakran takarhatják felhők a napot, de jelentős csapadék sehol sem valószínű. A középső tájakon több helyen feltámadhat a délkeleti szél. A reggelek helyenként párásak, ködösek lesznek, délutánonként viszont 14-19 fok lesz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!