Egy mozipremieren látták együtt Zoltánnal, a szemtanúk szerint nagy volt köztük a harmónia.


Néhány napja volt egy éve, hogy váratlanul elhunyt Berki Krisztián üzletember és médiaszemélyiség. Felesége, Mazsi, azóta is a lapok címoldalainak állandó szereplője. Nemrég arról is beszélt, hogy új szerelme kedvéért Székesfehérvárra költözik.

A hot! magazin egyik szemfüles olvasója kiszúrta a celebözvegyet, aki A galaxis őrzői harmadik részének premierjén várakozott popcornért. Elmondása szerint a pár egyáltalán nem rejtőzött el.

„Ismerős volt a lány, aztán rájöttem, hogy Mazsi az. Meglepődtem, hogy vele van egy magas férfi, akit többször is a nevén szólított, innen tudom, hogy a sajtóban már emlegetett Zoltánról van szó.

– mesélte a szemtanú.

Korábban Mazsi úgy nyiltakozott: „A social media platformjaimon egy-egy pillanatot meg szoktam osztani a követőimmel, és ezt nagyon szívesen teszem. Tudom, hogy sokan kíváncsiak a velem kapcsolatos dolgokra, de majd mindennek eljön a maga ideje”. Egyelőre nem tudni, hogy a Zoltánnal közös nyilvános megjelenései már arra utalnak-e, hogy hamarosan hivatalosan is megmutatja a közönségnek új párját.

(via Ripost)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!