Berki Krisztián özvegye azt mondja, számára még mindig felfdolgozhatatlan párja halála. Azért nem tesz meg dolgokat, mert nem képes rá. Berki Mazsi a Palikék Világa by Manna című műsor szilveszteri adásában beszélt az érzéseiről.


A Palikék Világa by Manna című YouTube műsor szilveszteri adásában 2022-re tekintettek vissza a meghívott vendégek, köztük Kulcsár Edina és Berki Mazsi.

Berki Krisztián özvegye párja májusi halála kapcsán arról beszélt, hogy a történteket a mai napig nem képes feldolgozni.

"Ma jutottam el arra a pontra, hogy azt gondoltam, felhívom a sírkövest. Készen állok rá. Amikor sétáltam befelé, beléptem a liftbe és elkezdtem öklendezni, és rám jött egy ilyen pánikroham. Elkezdtem fuldokolni. Gyorsan felhívtam a testvéremet, hogy nyugtasson meg, és megnyugtatott. És mondta, hogy majd vele együtt hívjam fel" - mesélte el a műsorban.

Szerinte Berki Krisztián olyan személyiség volt, akiről nagyon nehéz elképzelni, hogy meghalhat.

"Nem nagyon tudtad elképzelni, hogy ő nincs. Én azért vagyok sokszor nagyon jól, mert azt gondolom a mai napig sokszor, hogy itt van még közöttünk, és aztán egyszer csak szembesülök vele, hogy nem tudom felhívni, hogy ő elment. Ez az, amiért én néha kicsit jól tudom magam érezni, mert kicsit olyan, mintha csak külön lennénk, eltűnt volna, töltődik, mert azért volt az utóbbi időszakokban, amikor ő el-eltűnt a mi kis életünkből, és kicsit begubózott. És én sokszor így fogom fel. És amikor szembesülök vele, hogy ő nincs, és nem tudom megkérdezni, hogy a kislányunkkal kapcsolatban hogy döntsek, akkor jönnek ezek a pánikrohamok."


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!