Ludmilla Rjabik alvilági kapcsolatain keresztül szervezte meg az orosz rendőr meggyilkolását. A terve azonban kiderült, és a hatóságok tőrbe csalták a vérszomjas nagyit.


Letartóztattak egy 81 éves nőt az oroszországi Krasznodarban, miután bérgyilkost küldött egy helyi rendőrre. Kiderült, hogy a nagyi korábban vadászpuskával fenyegetett meg egy mentőst is.

Ludmilla Rjabik alvilági kapcsolatait felhasználva szervezte meg a rendőr megölését, a munkáért pedig egy millió rubelt ajánlott fel.

A munkával megbízott személyek azonban felfedték a hatóságok előtt Ludmilla tervét, a rendőrök pedig tőrbe csalták az idős nőt.

A nagyi biztosra ment, és bizonyítékot is kért a végrehajtóktól. Ők pedig el is küldtek neki egy képet, amelyen a kiszemelt áldozat elvágott torokkal feküdt egy lépcsőházban. Csakhogy a fotó hamis volt, és profi sminkesek dolgoztak azon, hogy a nő kiszemelt áldozatáról élethű kép készüljön.

Ludmillának azonban ez sem volt elég, később bement a helyi rendőrőrsre, ahol az áldozatát kereste. A zsaruk erre közölték vele, hogy a kollégájuk gyilkosság áldozata lett.

A nő csak ezután fizette ki az összeget a „gyilkosságért”, ekkor azonban letartóztatták.

- most emiatt is eljárás indult ellene.

A nőt előzetes letartóztatásba helyezték. Az egyelőre nem derült ki, hogy Ludmilla miért akarta megöletni a nyomozót.

(Forrás: rtl.hu, kuban.kp.ru)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!