A TV2 kibeszélőjében sem sikerült rendezni az ellentéteket, továbbra is feszültségek uralkodnak a párosok között.


Az Ázsia Expressz péntek esti adásában először úgy tűnt, hogy Zsigmond Anginak és Mészáros Bendének kell búcsút inteniük a versenytől, ám váratlan fordulat következett be: Cserpes Lauráék visszaléptek. Kiderült ugyanis, hogy Cserpes István édesanyja elhunyt, így a családjuk mellett szerettek volna lenni.

Az adás után a TV2 szokásos kibeszélőműsorábanCserpesék, Sáfrány Emeséék és Zsigmondék vendégeskedtek. A beszélgetés során előkerültek a héten látott konfliktusok is. Például a stoppolás kérdése, ami kapcsán Zsigmondék korábban azt mondták, Sáfrányék módszere a „luficsöcsökre” épül. A kibeszélőben sem sikerült rendezni az ezzel kapcsolatos feszültségeket, és továbbra sem derült ki, mi állt a Béresék és Krausz Gáborék közötti konfliktus hátterében.

– mondta Béres Anett, mire Sáfrány Emese közbeszúrta, hogy nem magát a hátráltatást sérelmezték Krauszéktól, hanem azt, hogy a séf egy indokkal sem tisztelte meg őket, amikor kiosztotta nekik a nehezítéseket.

– tett javaslatot a légtornász, hozzáfűzve: lekezelőnek érezte Krausz megnyilvánulásait, melyeket a műsorban címzett nekik.

(via 24.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!