Mindenki álompárnak tartotta Szinetár Dórát és Bereczki Zoltánt, közös gyermekük is született, és közös duettműsoruk is nagyon népszerű volt. Ám a pár tizenhárom évi kapcsolat és hét év házasság után elvált.


A válásról és az utána következő időszakról, kapcsolatukról nem szívesen nyilatkoztak. Most a színész kivételt tett, és Palya Bea beszélgetős műsorában vallott érzéseiről, a válásról, a kislányával való kapcsolatáról.

Elmondta, hogy "sértett kisfiúként" élte meg a dolgot, vergődött a helyzetben, küzdött a külvilággal és magával is. Mivel nagyon ismertek és sokat szerepeltek a sajtóban is, nagy volt a nyomás rajtuk. De nem beszéltek erről. "Elzártam magamban az érzéseimet, talán ennek következménye, hogy a mai napig nem dolgoztam fel azokat. Mind a ketten nagyon sérültünk ebben" – mondta. Elnyomták magukban, és ezért a kibeszélés a mai napig vár rájuk.

De már alakul benne a béke, már be tud menni a volt közös lakásukba, amikor a kislányáért érkezik. A volt párja leülteti, kávéval kínálja... "Meglátod a saját bögrédet, hat év után is megvan... Nagyon sok minden oldódott azért azóta" – mesélte.

VIDEÓ: A válásról őszintén Palya BeávalÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!