Az, ahogyan Lizzo és a menedzsmentje az előadóművészekkel bánt, úgy tűnik, ellentétes mindazzal, amit az énekesnő nyilvánosan képvisel.


Az énekesnő három korábbi táncosa szexuális zaklatással és ellenséges munkahelyi környezet megteremtésével vádolja Lizzót – írta meg az rtl.hu.

A táncosok azt állítják, hogy egyiküket Lizzo arra kényszerítette, hogy egy amszterdami klubban megérintsen egy meztelen fellépőt, és teljesen kiborult, amikor megtudta, hogy a táncosok munka közben iszogattak.

Ron Zambrano, a felperesek ügyvédje szerint az, ahogyan Lizzo és a menedzsmentje az előadóművészekkel bánt, úgy tűnik, ellentétes mindazzal, amit az énekesnő nyilvánosan képvisel, hiszen a magánéletben súlyosan megszégyeníti és megalázza a táncosait, miközben a testpozitivitás felvállalásáról és testalkatának ünnepléséről szokott beszélni mindig a nyilvánosság előtt.

A keresetben az is áll, hogy az egyik klubban Lizzo állítólag „arra kérte a stábtagokat, hogy felváltva érintsék meg a meztelen előadókat, kapják el az előadók vaginájából kilőtt dildókat, és egyék meg az előadók vaginájából kiálló banánt”. Lizzo ezután állítólag nyomásgyakorlással próbálta elérni, hogy egy táncosa megérintsen egy pucér táncost.

A perben szóba került egy megbeszélés is, ahol Lizzo megvádolta a táncosokat, hogy isznak az előadások előtt. Egy kihallgatásszerű jelenet után egy gyötrelmes, 12 órás próba következett, ami után Lizzo állítólag ki is akarta rúgni a táncosait.

Ezen próba alatt az egyik táncos annyira félt, hogy elveszíti az állását, ha kimegy a mosdóba, hogy összepisilte a nadrágját.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!