Keresetet nyújtott be egy olasz herceg fehérorosz barátnője ellen, mert többszázezer eurónyi ajándékkal kopasztotta meg őt. Az 51 éves Giacomo Bonanno di Linguaglossa herceg egy vacsorapartin ismerte meg a 35 éves Tanyja Jasenkót 2019-ben - írta a Times a Daily Mail beszámolója szerint.


A férfi azóta a világ számos pontjára elvitte a nőt, Monte Carlóba, Dubajba, a Maldív-szigetekre. Ezen kívül megajándékozta különböző luxus tárgyakkal is, így

  • egy 26 millió forintos Mercedesszel,
  • egy 21 millió forintot kitevő részesedéssel egy római szállodában,
  • több drága ékszerrel,
  • valamint 6,5 millió forintot kitevő összeggel segítette, hogy kivehessen egy római luxusapartmant.

Jasenko már tavaly májusban beperelte párját, mert boldogtalan, és a férfi üldözte őt. A nő felbérelt egy pszichiátert is, hogy segítse bizonyítani az igazát, de ez pont fordítva sült el, a szakember szerint a herceg az áldozat, "lelki törékenységét" kihasználta Jasenko. Olyan sms-ek is kikerültek, amiben a nő "becstelen, hamis, áruló, nem empatikus, középszerű és hazug" embernek nevezi a férfit.

Mire a férfi visszacsapott, és decemberben keresetett nyújtott be, miszerint a fehérorosz nő kihasználta a válása utáni helyzetet, hogy képtelen rendesen dönteni. Azt akarja, hogy Jasenko adja vissza az összes tőle kapott ajándékot. Összesen 500 ezer és egymillió euró (180-360 millió forint) közötti összegről van szó a férfi ügyvédje szerint.

A perek ellenére úgy tudni, a pár együtt töltötte a karácsonyt és a szilvesztert is.

Még mindig szeretem a lányt

- mondta a herceg az Il Messaggerónak. A Facebookra pedig azt írta ki: "Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni a páromtól, Tanyjától a hamis állításaim miatt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!