A brüsszeli rendőrség egy szexpartira csapott le péntek éjszaka Brüsszelben. A Brussels Times szerint drogokat is találtak a helyszínen.


Story of the day
Police break up "gang bang" involving 25 men including at least 1 MEP as well as diplomats in central Brussels bar
The unnamed MEP tried to flee through s window but injured himself before claiming European Parliament immunity
Who was he?https://t.co/WvswiHLoOd

- Bruno Waterfield (@BrunoBrussels) December 1, 2020

Az orgián 25-en vettek részt, főleg férfiak, köztük egy európai parlamenti képviselő is. A szexparti résztvevőit a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg.

A Telex arról írt a HLN belga lap alapján, hogy egy azóta lemondott magyar EP-képviselőről van szó.

A képviselő beszámolók szerint az ereszcsatornán próbált elmenekülni, de a rendőrök elkapták. A férfi - akit a tudósításokban nem neveznek meg - ekkor állítólag a mentelmi jogára hivatkozott.

A lap megjegyzi, higy Szájer József, az EP Fidesz-frakciójának vezetője két nappal ezelőtt, vasárnap mondott le mandátumáról. Így indokolt:

Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom.

A 444 megkereste Jaume Duch Guillot-t, az EP szóvivőjét, aki annyit mondott, hogy a rendőrség egyelőre nem tájékoztatta a parlamentet az incidensről, így ők is csak annyit tudnak, amennyi a sajtóban megjelent.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!