Szörnyű tragédia történt vasárnap Puerto Rico egyik kikötőjében a Freedom of the Seas nevű ócenjárón: egy 18 hónapos kisgyereket leejtett a nagypapája a hajó 11. emeletéről - írja a Sky News.

Külföldi tudósítások szerint

a nagypapa a karjában tartotta az unokáját, amikor azonban megcsúszott a fedélzeten, a kislány pedig kiesett a kezéből, egyenesen a kikötőbe. Azonnal egy San Juanban lévő kórházba szállították a baleset után, de nem sokkal később kiderült, hogy belehalt a sérüléseibe.

A baleset után nyomozás indult, jelenleg is zajlik a szemtanúk kihallgatása. Úgy tudni, a kislány családja az Egyesült Államokból, Indiana államból származik.

Az óceánjárót üzemeltető Royan Caribbean Cruises egy közleményben reagált a szomorú tragédiára. Azt írták, nagyon sajnálják a történteket, és együtt éreznek a gyászoló családdal, akiknek minden segítséget megadnak a baleset feldolgozásában. További tájékoztatást azonban nem akarnak adni a család megóvása érdekében.

A Freedom of the Seas a 15. legnagyobb utasszállító hajó a világon, körülbelül 5000 embert bír el. Kívülről is elképesztő látványt nyújt, belülről azonban valóban káprázik az ember szeme, amerre csak ellát, az utasok ugyanis hihetetlen luxusban élvezhetik az utazást.g