A thaiföldi férfi perceken belül elvérzett, amikor a munka közben lerepülő penge lenyírta a nemi szervét és átvágta az artériákat is.


Csupa vér volt a nadrágja és a lába annak a 39 éves kertésznek, akire a földön fekve találtak rá a rendőrök szerdán egy thaiföldi parkban, írja a The Sun. A rendőrség szerint Praditsin Chuypad elvérzett, miután munka közben a fűkasza véletlenül levágta a péniszét.

A férfi hétfőn állt munkába a parkban, ahol a feladata a füves területek rendben tartása volt. Megbízatása szerdáig tartott, vagyis aznap kellett volna végeznie, amikor a tragikus baleset történt. A hatóságok úgy vélik, hogy munka közben lerepült a fűkasza pengéje, ami levágta a kertész péniszét, és az ágyékába fúródott. A penge felvágta a férfi artériáit, így perceken belül elvérzett, esélye sem volt segítséget hívni.

A balesetet okozó törött pengét nem messze a holttesttől találták meg. A rendőrök szerint akkor törhetett el, amikor nagy erővel a kertész testének csapódott. Az elhunyt férfi nagybátyja szerint Praditsin Chuypad gyerekkora óta fűnyírógépekkel dolgozott, így igazi specialistának számított, bár többször is figyelmeztették a fémből készült pengék használatának veszélyeire.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!