Sokkoló hírt közölt hétfőn a Columbus Blue Jackets jégkorongcsapata: meghalt az együttes 24 éves kapusa, Matiss Kivlenieks.

It's with a very heavy heart that we share the news that goaltender Matiss Kivlenieks passed away last night at the age of 24.

We are heartbroken. Please keep his family in your thoughts and prayers.

Rest in peace, Kivi.https://t.co/o2EDRgxQ5A pic.twitter.com/FCBr0ZaH25

- Columbus Blue Jackets (@BlueJacketsNHL) July 5, 2021

A lett jégkorongozó halálának körülményei még ismeretlenek, az orvosok szerint vasárnap este egy esést követően érte akkora ütés a fejét, amibe belehalt. Az orvosi segítség érkezése után nem sokkal veszítette életét.

A lett Delfi szerint Kivlenieks a barátai körében ünnepelte az amerikai függetlenség napját, amikor a tűzijáték egyik rakétája mellkason találta. A beszámolóból nem tudni, hogy ez a becsapódás okozta a halálát, vagy az eséskor valóban akkora erővel ütötte be a fejét a kapus, hogy belehalt a sérülésbe.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!