33. alkalommal rendezik meg a fesztivált, jövőre is több mint 2000 programmal készülnek a változatosság jegyében. Most először nagyszínpados lesz a Platon Karataev, Beton.Hofi élő zenekarral érkezik, de visszatér például a 30Y, a Punnany Massif és az Elefánt is.


Visszatapsolt közönségkedvencek és a Panoráma Színpadon először fellépő zenekarok is szerepelnek a Művészetek Völgye első 8 bejelentett előadója között. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja jövőre július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre.

A Művészetek Völgye immáron több mint három évtizede kínál izgalmas művészeti seregszemlét a nyár 10 napjára – legyen szó szinte bármilyen művészeti- vagy éppen zenei műfajról. A Panoráma Színpad a fesztivál legnagyobb tere, ahonnan nemcsak a zenészek számára pazar a kilátás, a színpad ugyanis Kapolcs egyik legmagasabb pontján áll és az évek során a könnyűzenei élet színe-java megfordult már itt.

És ez még csak a kezdet, hiszen ahogy megszokhattuk, a fesztivál jövőre is több mint 2000 programmal készül majd a változatosság jegyében, hiszen ezúttal is sok újdonságra számíthatunk még, legyen szó irodalmi, színházi, képzőművészeti, alkotói vagy éppen családi programról.

Akik már biztos velünk lesznek 2024-ben:

A fesztivált mindeközben a European Festival Awards-ra is jelölték a közepes méretű fesztiválok kategóriájában, a Művészetek Völgyére (Valley of Arts) – három másik hazai fesztivál mellett – november 30-ig lehet szavazni ezen a linken.

Emellett a karácsonyra készülve elindultak a fesztivál honlapján a kedvezményes bérletek és ajándékcsomagok is, így akinek a Völgy a legjobb karácsonyi ajándék, az most szerezheti be a fa alá a legjobb áron.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!