Harvey azt mondta, hogy teljesen eszméletlen volt a drog miatt, és közzétett fényképeket is azokról a zúzódásokról, amelyeket elmondása szerint az eset során szerzett.

Kapcsolódó

"Ha nem jön édesanyám Pestre, nem hiszem, hogy túléltem volna"

André Klippenberg Grindheim sohasem feledi el a vizes világbajnokságot.

"A világbajnokság utolsó estéjén bedrogoztak. Akkor még nem tudtam, mi van bennem, csak arra emlékszem, hogy másnap reggel teljesen elveszetten ébredtem, az ágyam mellett a csapatmenedzserünkkel és az orvosunkkal. Emlékszem, hogy ünnepeltem, de a fejemben csak a következő verseny, a Nemzetközösségi Játékok jártak. Azonban négy-hat óra teljesen kiesett.

Az egyetlen dolog, amit mondhatok: sohasem szégyelltem magam még ennyire

- írta az Instagram-oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MARY-SOPHIE HARVEY✨ (@marysophieharvey) által megosztott bejegyzés

A kanadai úszószövetség a SwimSwam kérdésére azt válaszolta, hogy még vizsgálják a kialakult helyzetet, de tudomásuk szerint a sportolók elhagyták a csapatszállót, hogy a világbajnokság utolsó estéjén ünnepeljenek.

Kapcsolódó

Gálicz Péter: Ha öt óra alatt csak pár másodpercre is elkalandozol, megfizeted a végeredményben

Gálicz Péterről június 30-ig, amikor kora reggel fejest ugrott a Lupa-tóba, azt sem tudtuk, kicsoda. Pár órával később már az egész ország róla beszélt. Interjú a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyének világbajnoki bronzérmesével.

"Amint a delegáció tudomást szerzett a történtekről, a sportoló kiváló orvosi kezelést kapott csapatunk orvosától a helyszínen, és hazautazhatott."

A SwimSwam meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta, az eset egy olyan partin történt, ahol nem csupán úszók vettek részt.

Mary-Sophie Harvey a vébén 200 vegyesen a nyolcadik helyen zárt, míg a 4×200-as gyorsváltó tagjaként bronzérmet szerzett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!