A társasjátékos cég szerint a SpaceX birtokháborítást követett el, majd egy „nevetséges” ajánlattal álltak elő.


A Cards Against Humanity, a népszerű társasjáték mögött álló cég pert indítottElon Musk SpaceX-e ellen Texasban, mert állításuk szerint a vállalat birtokháborítást követett el az általuk tulajdonolt területen. A társasjátékos cég szerint a SpaceX növényzetet irtott ki, földmunkákat végzett és építési eszközöket tárolt azon a Mexikóval határos földön, amelyet a Cards Against Humanity még 2017-ben vásárolt meg, hogy megakadályozzák Donald Trump határfalának építését.

A Cards Against Humanity közösségi finanszírozásból szerezte meg a területet, és egy, az ügy kapcsán létrehozott weboldalon azt írták, hogy

A Cards Against Humanity válasza erre állítólag nem maradt el.

A Cards Against Humanity emberei itt nem álltak meg: az ügy kapcsán létrehozott honlapon Elon Muskot „összeesküvés-terjesztő nagyra nőtt gyereknek” nevezték, valamint előtte-utána képeket tettek közzé a SpaceX által okozott változásokról. A cég továbbá ígéretet tett, hogy ha megnyerik a pert és megkapják a kártérítésként követelt 15 millió dollárt, azt azok között fogják szétosztani, akik 2017-ben anyagilag támogatták a terület megvásárlását.

(via 24.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!