Az incidensről készült videó gyorsan elterjedt a TikTokon. A kommentelők egyöntetűen elítélték és bunkónak nevezték az amerikai ételfutár reakcióját.


5 dolláros (mintegy 1800 forintos) borravalót kapott egy amerikai ételfutár egy 20 dolláros (7000 forintos) pizza kiszállításáért, ám kevesellte az összeget és trágár kifejezéssel illette a megrendelő nőt. A fiatal férfit kirúgta a DoorDash futárcég.

Lacey Purciful közzétett egy videót a TikTokon, amelyen egy ételfutár látható, amint házhoz szállítja a pizzáját, de a fiatal férfit finoman szólva nem lenyűgözte a 25 százalékos borravaló, amit kapott. A nő a 20 dolláros (7000 forintos) pizzáért 5 dollár (mintegy 1800 forint) borravalót adott a futárnak, aki kelletlenül fogadta a pluszpénzt, erre Lacey azt mondta neki: „Szívesen!” A futár ezen még inkább felhúzta magát, majd így köszönt el a nőtől: „Baszd meg!”

@ladybug3660 #yafilthyanimal #doordash #doordashdriver #doordasher #doordashers #fyp #momsoftiktok #momsover30 #goodtip #vivint #vivintdoorbellcamera #homealone #homealonemovie ♬ original sound - Lacey Purciful

„Talán azt várta, hogy borravalóként add neki a házadat” – írta szarkasztikusan egy kommentelő.

„5 dolcsi 20 dollárért 25 százalékos borravalót jelent, a futárnak nemcsak jó modort kellene tanulnia, hanem matematikát is” – írta egy másik hozzászóló.

Lacey egyébként elárulta, hogy a Coreyként azonosított pizzafutárt az eset nyilvánosságra kerülése után kirúgta a DoorDash futárszolgálat.

„Elvárjuk mindenkitől, hogy tisztelettel bánjon másokkal, és szabályainkat következetesen betartatjuk” – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: Daily Star


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!