A TV2 időjósa az elsők között, még márciusban kapta el a koronavírust, ami számára nagyon megterhelő volt. Hónapokig küzdött a betegséggel, ami még a tünetmentessége után is megnehezítette az életét. Ennek ellenére továbbra is ragaszkodik a szabályok betartásához, amiről a közösségi oldalán beszélt.

Én maszkot viselek, pedig már átestem a Covid-19 fertőzésen! Tudod miért? Azért, mert nemcsak magamra és a családomra vigyázok, hanem rád is! De ha ez nem lenne elég azért is viselek maszkot, mert nem szeretnék benned rossz érzést kelteni azzal, hogy nem viselek maszkot! Ez ilyen egyszerű! Felelősséggel tartozunk egymásért! A társadalmi felelősségvállalásod védjegye ott van az arcodon! Ugye ott van?

- kezdte Barta Sylvia.

Viselj te is maszkot! A helyes maszkviselés a legegyszerűbb módja annak, hogy lassítsd a Koronavírus terjedését! Ha csak ennyin múlik, hogy kevesebben betegedjenek meg, essenek ki a munkájukból vagy kerüljenek kórházba akkor ez a minimum, amit megtehetünk! A korlátozásokat úgy tudjuk elkerülni, hogy figyelünk egymásra! A szabadságunk múlik a fegyelmezettségünkön! Rajtad múlik a szabadságunk! Viselj maszkot!

- buzdította követőit az időjós, aki munka és sportolás közben is magán tartja a védőfelszerelést.

Barta Sylvia még mindig fáradékony, hiába lábalt ki a koronavírusból

Azt mondja, fokozatosan javulni fog.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) által megosztott bejegyzés, Szept 8., 2020, időpont: 12:08 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@bartasylvia_hivatalos


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!