Bárkányi Evelin A Konyhafőnök idei évadának első olyan versenyzője volt, aki helyet kapott a középdöntőben. Sárközi Ákos pártfogoltja azóta is jól teljesít, szerinte a sikere a határozottságának is köszönhető.

Kapcsolódó

A Konyhafőnök: Bárkányi Evelint "kiveri a víz" attól, ha valaki együtt főz a szerelmével

A versenyző nem szeret csapatban dolgozni, és ahhoz is tartja magát, hogy semmit sem old meg az, ha valaki sírni kezd a konyhában.

A versenyző ma a Reggeli vendége volt, ahol elmesélte, hogy utazásai során rengeteget épült a jelleme. Kezdő gimnazistaként kezdett kínaiul tanulni, ebből a nyelvből tette le az érettségit, majd le is nyelvvizsgázott, mielőtt egy évre Shanghaiba költözött volna. Mint mondja, a beilleszkedés első pár hete nagyon nehéz volt, ezt követően viszont a környezete tanácsára gyerekeknek kezdett angolt tanítani, ami hamar megszerettette vele az országot. Végül a pandémia kirobbanása miatt tért haza, nem tartja viszont kizártnak, hogy a jövőben újra visszatér Kínába.

Ami A Konyhafőnököt illeti, Bárkányi saját bevallása szerint inkább férfiakkal dolgozik együtt szívesen. Nem szereti a nyafogást, és bár eleinte nem mindig veszik komolyan a férfiak, ahogy beszélni kezd, megváltozik a hozzáállásuk.

Amikor megszólalok és érzik rajtam a határozottságot, a magabiztosságot, látják rajtam, hogy tudom, mit szeretnék, és tudom, hogy merre tartok, akkor komolyan vesznek. Mondják, hogy Úristen, nem is gondoltam, hogy ilyen vagy. A közösségi oldalaimon is azt próbálom sugallni, hogy attól, hogy adok a külsőmre, szeretek öltözködni, sminkelni, műszempillám és műkörmöm van, az nem jelenti azt, hogy egy buta nő vagyok

- mondta.

Bárkányi egyébként jelenleg mesterszakon tanul, emellett gyerekeket korrepetál és egy szépségszalonban is dolgozik műkörmösként. Mint mondja, a különleges díszítési technikáit annyira szeretik a vendégei, hogy képesek akár 50-100 kilométert is utazni a munkáiért.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!