A dögös, nyári klubokba szánt új felvételhez egy merész videóklip is forgott a két előadó főszereplésével, akik elárulták, hogy mióta figyelnek egymásra.


BariLacinak és Radics Giginek is meghatározó „EMLÉK” volt Az ének iskolája 2013-as műsora, amikor egy emblematikus duettet adtak elő a Dreamgirls-től és teljesen levették a zsűrit és a közönséget a lábukról. Egy évtizeddel később Laci már érett férfi előadóként, Radics Gigi pedig hazánk meghatározó énekesnőjeként vonult stúdióba, hogy egy dögös, nyári klubokba szánt, új felvételt készítsenek el. Az „EMLÉK” című dalhoz egy merész videóklip is forgott a két előadó főszereplésével.

A Sztárban sztár leszek! műsorban történt nagy balesete után idén áprilisban tért vissza BariLaci, aki ezúttal egy sokkal letisztultabb és céltudatosabb zenei projektbe vágott bele. A „Joker” című dal populáris, ám mégis művészi magasságokba emelte a különleges hangú énekest, mely alól Radics Gigivel közös újdonsága sem kivétel.

– mondta el a felvételben dalszerzőként, szövegíróként és producerként is részt vállaló BariLaci, akiről Giginek igazán különleges és pozitív a véleménye.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!