Candyman barátnőjének lenni nem csupán azt jelenti, hogy csinosnak kell lenni, hanem szórakoztatónak, pezsgőnek, jóindulatúnak, spontánnak és kalandvágyónak is. Minderről a közösségi oldalaikon írt a pár.


Itt a nagy lehetőség: Travers Beynon, azaz „Candyman” és felesége Taesha várják azok jelentkezését, akik lennének a férj barátnői.

Nem vicc: valóban barátnőt keres a milliomos pár. A Ladbible szerint Candyman és Taesha a közösségi oldalaikon hívta fel a figyelmet arra, hogy új nők társaságát keresik.

A különleges életvitelt folytató ausztrál férfi az Instagram-oldalán szokott eldicsekedni a 15 háló- és 19 fürdőszobás luxusvillájával, amelynek garázsában akár 21 autó is elfér, és van egy 250 ezer literes medence is.

- írta a luxusfeleség a közösségi oldalán.

A post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial)

Taesha a Daily Mailnek azt is részletezte még, hogy egy olyan barátnőre lenne szükségük, aki „beköltözik hozzájuk, bulizni, utazni és az életében jó dolgokat megélni akar” velük. Már csak azért is, mert a férjnek még rengeteg terve van az idei évre.

A pár asszisztense megosztott egy tippet, ami jó pont lehet a jelentkezésnél, mégpedig azt az egyszerű segítséget, hogy legyenek önmaguk.

(via 24.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!