Eleinte azt hitték, hogy tűzijáték van a zenei fesztiválon, csak később jöttek rá, hogy rakétákat lőttek ki rájuk. A fiatal pár egy konténerben keresett menedéket.


A barátja holtteste alatt bújt el egy konténerben egy izraeli modell, amikor a Hamász terroristái lövöldözni kezdtek a határhoz közeli zenei fesztiválon, írja a Daily Mail. Noam Mazal Ben-David két órán keresztül eljátszotta, hogy meghalt, miközben a terroristák a barátját és több tucat embert a szeme láttára lőttek agyon.

Eleinte még azt hitték, hogy tűzijátékokat lőnek ki, csak később jöttek rá, hogy ezek rakéták. Idővel megjelentek a fegyveresek, és egy biztonsági őr azt mondta, hogy fussanak, ha kedves az életük, miközben a harcosok válogatás nélkül lőttek a tömegbe. A modell beszámolója szerint szemtanúja volt annak is, hogy minden könyörgés ellenére elhurcoltak egy fiatal lányt, akivel szörnyű dolgokat tettek később.

Nem sokkal ezután az egyik terrorista lövöldözni kezdett a konténerben elbújtak közé. Szabályosan olyan volt, mint az orosz rulett, mondta Noam Mazal Ben-David, aki szerint a barátját a mellkasán találták el, egy rajta fekvő nőnek pedig a vállába fúródott golyó. Ekkor becsukta a szemét, és azon imádkozott, hogy bárcsak sose kellene kinyitnia. A terroristák végül csak azért nem lőtték agyon, mert azt hitték, hogy ő is meghalt a többiekkel együtt.

A modellt végül az izraeli hadsereg katonái találták meg. A konténerben összesen tizenhatan bújtak el, közülük csak négyen élték túl a mészárlást.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!