A Família Kft. egykori színésze egy lépcsőn esett hatalmasat. Egy héttel később a felesége sérült meg súlyosan.


Kórházba kellett szállítani Baranyi Lászlót, miután megbotlott a lépcsőn és hatalmasat esett - írja a Blikk. A 95 éves színész éppen egy forgatásra sietett, miután egy külföldi rendező felkérte őt egy szerepre. A próbafelvételre tarta azonban úgy elesett, hogy ömlött a vér a fejéből, mentőt kellett hívni hozzá.

- mondta a lapnak Família Kft. című sorozat egykori sztárja.

Már jobban van, a sérüléseknek már nyoma sincs, de a válla még mindig nagyon fáj,nem is tudja teljesen felemelni a karját. Minden reggel tornáztatja, és bízik benne, hogy nemsokára újra a régi lesz.

Baranyi arról is beszámolt, hogy a balesete után egy héttel a felesége is pórul járt: egy baráti kerti partin megcsúszott, elesett és eltörte a szegycsontját.

- mesélte a színész.

Azt is mondta, hogy bár a külföldi rendező fenntartotta számára a szerepet, ő végül úgy döntött, hogy nem vállalja a baleset miatt. Kapott néhány felkérést az utóbbi időben, erre a szerepre pedig nagy örömmel mondott igent. Egy idős embert kellett volna alakítania, aki a film végén meghal, és úgy gondolta, ez szép és méltó befejezése lenne színészi pályafutásának. Mint mondta, „vérzik a szíve”, amiért mégsem tudja eljátszani a szerepet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!