A címszerepet játszó gyerekszínész megsérült, azonnal orvosi ellátásban részesült.


Baleset történt a Pesti Magyar Színház szombati Oliver! című előadásának első felvonása alatt, ezért a darabot félbeszakították.

A színház közleménye szerint

Az elsődleges vizsgálat során külsérelmi nyomokat, sérüléseket találtak a gyerekszereplőn, aki az orvosi stábbal tisztán kommunikált. A fiút az előírásoknak, valamint a színház protokolljának megfelelően a mentők további orvosi vizsgálatra szállították.

A színházigazgató azonnali hatállyal elrendelte a baleset körülményeinek vizsgálatát, amelynek lefolytatását már meg is kezdték. Ha lezárult a vizsgálat, tájékoztatni fognak annak eredményéről.

Az előadást az érvényes jeggyel rendelkező nézők számára egy későbbi időpontban megtartják, melyre a 2023. március 18. 19 órára megváltott jegyek automatikusan érvényesek. A pótlás időpontjáról a színház online felületein és a nézők által megadott elérhetőségeken adnak tájékoztatást a jövő hét folyamán.

Arról vasárnap 11 óráig adnak információt, hogy a 15 órára meghirdetett Oliver! című előadást megtartják-e. A gyerekszínész állapotáról az orvosi vizsgálatok megtörténte után ígértek tájékoztatást.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!