A direktor a Petőfi Zenei Díjátadón esett le a színpadról. A hírek szerint a bokája sérült, gipszet kapott.


Alig három hónappal azután, hogy két színész súlyosan megsérült a Nemzeti Színház egyik előadása alatt, az igazgatót is baleset érte egy színpadon: Vidnyánszky Attila a Petőfi Zenei Díjátadó színpadán esett el, amikor Földes László Hobo életműdíjához akart gratulálni – értesült a Blikk.

A lap névtelenséget kérő informátora azt mondta:

A Blikk értesülése szerint Vidnyánszkyt mentő vitte el a helyszínről. Ezt az információt a szintén a helyszínen tartózkodó Takáts Tamás is megerősítette. „Valós a hír, el is vitték őt a mentők. Konkrétan az esést nem láttam, mert épp akkor nem voltam bent. Hála Istennek, a saját lábán – bár segítséggel – hagyta el a színpadot. Kapott egy bokarögzítő sínt, majd a mentősök kórházba vitték” – mondta az énekes.

Úgy tudni, az eset után Vidnyánszky Attila gipszet kapott a lábára. Az esetet a rendező nem akarta nagy dobra verni, így az nem is látszik a felvételeken.

November 10-én a direktor által igazgatott Nemzeti Színházban történt baleset: a Rómeó és Júlia előadása közben egy díszletről esett le két színész, akik súlyos sérülésekkel kerültek kórházba. Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó lábadozása azóta is tart. Vidnyánszky Attila akkor felajánlotta lemondását, de azt Csák János kultúráért felelős miniszter nem fogadta el.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!