A volt miniszter még Magyar Péterrel együtt vette a házat, amire annak idején CSOK-ot vettek fel, amit azonban visszafizettek. A volt miniszter gyakran tűnik fel a faluban, már új párjának is megmutatta a házát.


A Blikk videóriportban mutatta be azt a balatoni községet, ahol Varga Judit mostanában több időt tölt: a helyiek szerint a volt miniszter már a költözést tervezi, sőt, új párjával Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével is ellátogatott már a faluba.

A kegyelmi botrányba belebukott, azóta visszavonult Vargával kapcsolatban helyieket szólaltatott meg a riporter. Horváth Károly így beszélt: „Judit már 2010 óta szinte hazajár ide. Nagyon kedves, intelligens, okos, művelt nőnek ismerem.

Az is kiderült, hogy a helyiek jobban kedvelik Varga Juditot, mint Magyar Pétert, aminek az is oka lehet, hogy Magyar 2019-ben el akart indulni a polgármester-választáson, ám végül visszalépett a megmérettetéstől. A henyeiek úgy érezték, Magyar cserben hagyta őket – nyilatkozta egy helyi lakos.

Viszont

A csak névrokon Varga József ezt így fogalmazta meg: „Ennek az egésznek sokkal előbb ki kellett volna derülnie, amíg együtt voltak, nem azután, hogy elváltak.”

A 127 fős községben sokan ismerik Vargáékat, a volt politikusnő a fiaival rendszeresen kerékpározik Balatonhenyén. Az is kiderült, már új párjának is megmutatta a falut, sőt egy helybelitől birkát is vásároltak.

A riporter megpróbálta Varga Juditot is megszólaltatni, de a ház körül semmi mozgás nem volt. Az Állami Számvevőszéken keresztül megpróbálták elérni Windisch Lászlót is, de a sajtóosztály csak azt közölte, hogy Windischt megilleti a magánélet védelme.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!