Babos Tímea sérülés miatt feladta első fordulós mérkőzését a budapesti tenisztornát.

Kapcsolódó

Sorsoltak a budapesti tenisztornán, Babosé a legnehezebb ellenfél a magyarok közül

Hétfőn kezdődik a Hungarian Grand Prix, már az is biztossá vált, kikkel és hogyan.

A világranglista 121. helyezettje kedden a hatodik helyen kiemelt Aljakszandra Szasznoviccsal (86.) csapott össze. A magyar játékos bal combján kötéssel lépett pályára, majd rögtön elvesztette az adogatását, és az első négy gémben csak hat pontot nyert. Szasznovics ki is használta a lehetőséget, nagy tempót diktált és 6:0-ra hozta a a nyitószettet. Babost megviselte a játék és bár szemmel láthatóan a könnyeivel küzdött, még folytatta a meccset, de tíz perc után mégis kénytelen volt feladni.

Eközben Udvardy Panna (204.) is bemutatkozott a Hungarian Grand Prix-n, ellenfele az egyiptomi Majar Serif (114.) vol, akit meglepetésre 6:3, 6:1-re vert. Korábban Jani Réka is nyert, ő az olasz Elisabetta Cocciarettót győzte le 6:3, 7:5-re.

Babos párosban Jani Réka oldalán hétfőn bejutott a negyeddöntőbe, kettősük a tokiói olimpia női páros mezőnyében is ott lesz majd. Babos játéka azonban a keddi események után kérdésessé vált.

Eredmények - budapesti tenisztorna, 1. forduló

Aljakszandra Szasznovics (fehérorosz, 6.)-Babos Tímea 6:0, 2:0-nál Babos feladta
Udvardy Panna-Majar Serif (egyiptomi) 6:3, 6:1
Jani Réka-Elisabetta Cocciaretto (olasz) 6:4, 7:5
Collins (amerikai, 2.)-Di Giuseppe (olasz) 6:2, 6:1
Jorovic (szerb)-Cristian (román) 5:7, 7:6 (8-6), 7:6 (7-3)
Kalinyina (ukrán)-Kalinszkaja (orosz) 6:4, 7:6 (7-5)
Bogdan (román, 5.)-Lepchenko (amerikai) 6:4, 7:5

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!