Napok óta tele van az angolszász média egy mosolygós egyetemista lány képével, akit először csak nem találtak - majd napokkal később kiderült, hogy gyilkosság áldozata lett.

A People magazin írta meg, hogy a közzétettek egy hátborzongató videót, amit egy térfigyelő kamera rögzített közvetlenül azelőtt, hogy Samantha utolsó útjára indult. A tragikus pillanatról készült felvétel hátborzongató: a lány állítólagos gyilkosa autójába száll be gyanútlanul, mert azt gondolta, ez az az Uber, amit hívott. Az eset múlt pénteken történt.

A Dél-Karolinai Columbia városi rendőrség egy nappal azután tette közzé a felvételt, hogy letartóztatták Nathaniel Rowlandot Josephson meggyilkolásáért. A videón a 21 éves lány a város Five Point nevű részén odasétál egy fekete Chevrolet Impalához, miután kilép egy helyi bárból, s épp a telefonjával van elfoglalva, miközben beül a hátsó ülésre.

A videó egyébként a hatóságok segítségére volt abban, hogy megtalálják a 24 éves elkövetőt, aki emberrablási és gyilkossági váddal néz majd szembe.

Josephson roncsolt holttestére egy erdős területen találtak rá, több, mint 100 kilométerre a kiindulási helyszíntől. A rendőrség elárulta, hogy számos fejsérülést fedeztek fel rajta, de sebek voltak a nyakán, arcán, felsőtestén és a lábán is. A gyilkosság oka egyelőre ismeretlen. A férfi autójának csomagtartójában és az autó utasterében is a lánytól származó vérnyomokat találtak, sőt, a mobiltelefonja is a járműben volt.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!