Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hajmeresztő kijelentéssel állt elő egy 13 éves orosz kislány, aki egy TV műsor keretén belül elárulta, 10 éves barátjától lett terhes.

A két orosz gyerek, Darya és Ivan egy tévéműsor keretén belül mesélték el, hogy egy évvel ezelőtt találkoztak, és első látásra egymásba szerettek.

A 13 éves Darya jelenleg 8 hetes terhes, váltig állítja, hogy a 10 éves Ivan-tól. A kislány szerint ez a valóság, még akkor is, ha az orvosok nem hisznek neki.

"Egy barátom mutatott be egymásnak, két napra rá már együtt voltunk. Ivan azt mondta, szerelmes belém. Megpróbáltunk minél több időt együtt tölteni. Szeretünk kézen fogva sétálni és csókolózni." - ecsetelte a kislány a hajmeresztő történetet.

Darya azt is elárulta, hogy a kisfiú ötlete volt összebújni. A két gyerek úgy döntött megtartja a babát, a közösségi oldalakon is házastársakként állították be egymást - írja a Yahoo News.

A 10 éves fiú is megszólalt a műsorban, azt mondta rózsát vásárolt az első randijukon, és biztos benne, hogy ő a pici apja.

Még nem került sor a DNS tesztre, mert egyelőre lehetetlen ezt kivitelezni. Ivan édesanyja is bekapcsolódott, elmondta, hisz a fiának. Az orvosok szerint kizárt, hogy egy 10 éves fiú képes legyen a megtermékenyítésre.

A két gyerek szomszéda is jelen volt a műsorban, aki kifejtette, a 13 éves lánynak volt egy idősebb partnere, de inkább úgy gondolták, jobb, ha azt mondják, Ivan a gyerek apja. Darya tagadta ezt a szomszéd állításait.

A hatóságok jelenleg kivizsgálják az esetet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!