A whatsuptre néven videózó férfi azt állítja, hogy az egész előre megrendezett volt, és a látszólag megalázott férfi mindenről előre tudott.


Szívtelen, kegyetlen, gonosz: ezek talán a legenyhébb jelzők, amiket egy amerikai youtuber kapott, miután a sárba döngölt egy hajléktalant. Whatsuptre, vagyis Trevon Sellers videóját már több millióan látták, és a többség teljesen kiakadt a férfi bicskanyitogató húzásán.

A felvétel elején a videós egy földön ücsörgő hajléktalanhoz lép, és megkérdezi tőle, hogy éhes-e. Ezután azt mondja neki, hogy maradjon ott, mindjárt hoz ételt. Hamarosan vissza is tér egy baconös hamburgerrel, sült krumplival és egy üdítővel, majd az egészet gondosan kicsomagolja. Amikor a hajléktalan az étel felé nyúl, whatsuptre mégis inkább úgy dönt, hogy maga fogyasztja el a szendvicset, miközben azt mondja:

Majd még egyet harap a hamburgerbe és elköszönve odébb áll. A kegyetlen videót itt lehet megnézni:

A Unilad megkereste a videóst a történtekkel kapcsolatban, aki szinte mindenkinél kiverte a biztosítékot. Sellers a lapnak azt mondta, hogy

Az Instagramon megosztott hosszabb videó alapján a youtuber a történtek után visszament az étterembe, és rendelt még egy menüt. Kivitte a hajléktalannak, de a férfi addigra eltűnt. Egy darabig még kereste, de mivel nem találta, az ételt odaadta egy másik utcán élőnek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!