A páros egy apró kőbányai lakásban él, de mégsem a költözésre fordítják a tízmillió forintot.


Elárulta az Ázsia expressz nyertes párosa, hogy mire költik a tízmillió forintos fődíjat. Nemazalány és Szlépka Armand a Borsnak mesélt a terveiről.

Ahogy mi is megírtuk, a döntőben eredetileg Kiss Ernő Zsolt és felesége, Nyári Darinka meccselt volna a Mérai KataGyebnár Csekka duóval, de mivel az utóbbi kórházba került, nem versenyezhetett.

A helyükre ugrott be Nemazalány és Szlépka Armand, akik ki is használták a váratlan lehetőséget és megnyerték a versenyt.

A páros Borsnak mesélt a terveiről, és arról mire fogják költeni a nyereményt. Nemazalány és Armand jelenleg egy apró kőbányai panellakásban élnek, de már csak rövid ideig.

- mondta az énekesnő a Borsnak. Azonban a tízmillió forintos nyereményt nem egy nagyobb lakásra fogják elkölteni, mert ezt már korábban is tervezték.

„A költözés után veszünk egy nem túl hivalkodó, de szép és megbízható autót, és ha minden jól megy és Fanni is megszerzi a jogosítványt, akkor még egyet. Tervben van még egy vállalkozás is. Ami a legfontosabb, hogy minden tervünk így ez a pénzt is közös jövőnkbe szeretnénk fektetni” - árulta el Armand, aki nemrég szerezte meg diplomáját televíziós műsorkészítő szakon, és szeretne mielőbb elhelyezkedni valamelyik sportcsatornánál.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!