"Két hónapig kórházban voltam, de végig pozitív maradtam. Ennél vannak rosszabb betegségek is. Évente kontrollra járok, öt év után leszek gyógyult. Az biztos, hogy azóta máshogy gondolkodom az életről" - nyilatkozta.

Kapcsolódó

Egy magyar kézis már kiesett a férfi Bajnokok Ligájából

Meccs nélkül dőlt el a továbbjutás.

Elmondta, hogy 2012 és 2019 között hét évet töltött Kielben, de úgy érzi, a betegsége alatt és után nem voltak vele korrektek.

Amikor kiderült, hogy nem marad a Vardarnál, Marko Krivokapic, a szegediek másodedzője felhívta, ő pedig élt a lehetőséggel, pedig volt két ajánlata Németországból is.

Azt mondta, ha nincs a koronavírus, és ott lennének a lelátón a szurkolók, akkor is igent mondott volna.

Kapcsolódó

Membránt építettek be a Fradi-kézis arccsontjába

Sikeres műtéten esett át a korosztályos válogatott átlövő, Ludmán Marcell.

Hogy ez miért érdekes? Mert még a Veszprém játékosaként a 2008. március 12-én lejátszott 28-28-as döntetlennel véget ért rangadó utolsó percében hetesből fejbe lőtte Puljezevics Nenadot, amiért azonnal pirosat kapott.

"Az egész meccs durva volt, én pedig az utolsó percben fejen találtam a kapust. Nem szándékosan csináltam, a feje fölé akartam lőni, de kijött négy méterre és eltaláltam. Utána jöttek az üzenetek, hogy ne menjek többet Szegedre" - emlékezett vissza.

"Nagyon tisztelem a szegedi szurkolókat, mert olyan hangulatot tudnak csinálni, hogy itt ellenfélként sosem volt könnyű játszani. Nélkülük ez a klub nem lenne olyan erős, amilyen most.

Azt üzenem csak, hogy én a játékommal és a teljesítményemmel akarok azon segíteni, hogy elfelejthessék azt, ami volt régen.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!