Az énekes szerint az Azahriah-projektben legfeljebb még öt év lehet. A júniusi Budapest Parkban tartott koncertjére 40 perc alatt elfogyott az összes jegy.


Azahriah márciusban adott teltházas koncertet a Papp László Budapest Sportarénában, ezzel ő lett a valaha volt legfiatalabb előadó, akinek sikerült megtöltenie a 14 ezres nézőteret. Csak ennek az egy fellépésnek a jegybevétele 100 millió forint felett volt - írja a Forbes.

A koncertre a jegyek értékesítése még tavaly novemberben indult el, rögtön az első napon hatezer jegy talált gazdára, január elejére meg is lett teltház.

- mesélte élményeiről.

A nagy siker után a menedzsment már el is kezdte szervezni az első külföldi Azahriah-klubturnét Groningenben az év végére.

- mondta erről az énekes.

"Az arénás koncert óta az Azahriah-produkció listaára is megugrott egymillió forinttal, jelenleg 7 és fél millió forint, ami abszolút felső kategóriának számít itthon" - árulta el az énekes mögött álló menedzsment.

Azahriah arról is mesélt a lapnak, hogy hamarabb kezdett el zenélni, mint videózni, mégis youtuberként, Paul Street néven vált először ismertté. Ennek ellenére úgy látja, hogy enélkül is befutott volna zenészként.

Mostanában népzenét és arab beütésű világzenét hallgat, ez utóbbival még gyerekkorában ismerkedett meg. Az apja ugyanis egy arab boltostól vette meg neki az első telefonját, ami tele volt 15 másodperces arab zenékkel.

Legközelebb nagyobb közönség előtt a 12 ezres Budapest Parkban fog fellépni júniusban, a koncertre 40 perc alatt elkelt minden jegy.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!