A Mandineren megjelent cikk szerzője azt is felveti: „Egyelőre nem tudjuk, hogy a sztárallűrökkel jócskán megáldott Azariah ellen tudna-e állni egy olyan csábításnak, amely a popsztárokat minden koncertjükön megtalálja”.


Ahogy arról mi is beszámoltunk, péntek délután hat órára nagyszabású tüntetést hirdettek, az esemény mögött az online tartalomgyártók vannak, akiket az elmúlt napok történései arra sarkalltak, hogy „együtt lépjenek ki az online térből”. A szervezők között van Baukó Attila Azahriah is.

Az énekest sokáig nem kritizálta a hatalom, de most úgy tűnik, fordulat állt be - írja a 444.hu.

A Puskás Arénát háromszor megtöltő Azahriah-at - akinek eddig több kormánykritikus megjegyzését is elnézték - a kormánysajtó most kritizálni kezdte.

A Mandineren megjelent "Alapjogokért Központ" néven jelzett vendégszerző többek között azt írja, hogy az influenszerek „baloldali zsoldosok". A cikkben külön kitér Azahriah-ra is, akinek - a szerző szerint - nincs joga, hogy erkölcsi és gyermekvédelmi ügyekben mutasson utat. A szerző emlékeztet rá, hogy az énekes korábban egy botrányba keveredett, mikor: "Azariah-ot a toi-toi mögött elégítette ki a rajongója". Hozzáteszi:

"A zenész a botrányt megúszta, pedig koncertekre nem csak nagykorú lányok járnak – nem mintha a felnőttkor felmentené őket a helyzet alól – hanem kiskorúak is.

Végül felteszi egy kérdést:

"Ugye nem akarjuk, hogy Azahriah ismeretlen korú lányokkal elkövetett toi-toi kalandjai váljanak „társadalmi célú tükröződéssé?"

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!