Az énekes elmondta, hogy a legparább az, hogy a bűnösök elengedése nem ismeretlen sztori, és Kaletát említette. Szerinte a magyar lélek annyira belenyugodott ebbe, hogy sokan Novákot és Vargát mentegetik, hogy szegények.


A pénteki gyermekvédelmi tüntetésen az ismert énekes, Azahriah is bejelentkezett egy előre felvett beszéddel, amit a Hősök terén játszottak le a hatalmas tömegnek.

A zenész azzal kezdte beszédét, hogy őszintén sajnálja, hogy nem tud ott lenni fizikailag a Hősök terén.

"Nem vagyunk egyformák, sőt egészen különbözünk. Annyiszor hallottuk már, hogy védjük meg a határainkat és a gyerekeinket, de eddig semmi értelme nem volt. A szülők aggodalmát a szülő felé felhasználják ellenünk. A pedofilok és nyomorult lelkű tanárok gyermekek közelébe engedése megy ezeknek. Az oktatás az egyik leghumánusabb, legnemesebb dolog a világon. A tudás a legnagyobb hatalom az életben."

- kezdte beszédét az énekes, majd így folytatta:

Szerinte a magyar lélek annyira belenyugodott ebbe, hogy sokan Novákot és Vargát mentegetik, hogy szegények.

"Ha nem robban ki a botrány, simán elsunnyogták volna ezt is. Nem azt akarom mondani, hogy most lett rés a pajzson. A gyermekbántalmazás, a pedofília no go. Teljesen mindegy, hogy milyen oldalon áll valaki, egy közös biztos, hogy lesz bennünk: hogy bántja a lelkünk az igazságtalanság.

Mert ez a mi hazánk, és mielőtt lelécelünk, kötelességünk tenni valamit a változásért"

- zárta gondolatait Azahriah.

Itt a hivatalos csatorna, megnézhetitek a teljes beszédet:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!