„Fenyő Jánost valaki megölte, az ő halála, amelyhez semmi közöm nincs, az én életemet is tönkretette” – ezt mondta az utolsó szó jogán Gyárfás Tamás a Fővárosi Törvényszéken.


„Szívesen használnám a szót, hogy ártatlan vagyok, de már ez a kifejezés is elborzaszt. Mintha lenne bármi, ami ellen védekeznem kéne. Fenyő Jánost valaki megölte. Hogy erre megbízást kapott-e a gyilkos, arról fogalmam sincs. De az ő halála, amelyhez semmi közöm nincs, az én életemet is tönkretette” – mondta az utolsó szó jogán Gyárfás Tamás a Fővárosi Törvényszéken, ahol a Nap TV egykori producerének gyilkossági pere első fokon a végéhez közeledik. Gyárfás továbbra is úgy látja, nem tett semmi olyat, ami jogszabályokba ütközne.

fogalmazott a Telex tudósításában.

Ahogy már beszámoltunk róla, a keddi tárgyaláson eredetileg Portik Tamás védőbeszédjét mondta volna el az ügyvédje. Azonban Portik a tárgyalás előtt egy újabb ügyvédjétől vált meg. Keddre ezért kirendelték Vincze Tamást, aki ezzel már harmadjára lett Portik védőügyvédje. Ez ellen Vincze és Portik is tiltakozott, ezt azonban a törvényszék elutasította: jelezve, hogy egy új ügyvéd az eljárás további elhúzódását jelentené.

A következő tárgyalási napokban így Portik Tamás szólal fel az utolsó szó jogán. Ígérete szerint ez napokig fog tartani. Fenyő János médiavállalkozót 1998. február 11-én lőtték agyon a fővárosban. Az elkövetéssel Joseph Rohácsot, a bérgyilkos megbízásával Portik Tamást vádolták meg, míg Portik felbujtójaként a Nap tévé korábbi tulajdonosa, Gyárfás Tamás áll a törvényszék előtt. A vádlottak mindent tagadnak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!