A pékség előtt állt a 38 éves férfi, majd mikor kilépett a 27 éves nő, nyakon szúrta a kétgyerekes édesanyát. A nő életveszélyesen megsérült, mentőhelikopterrel vitték kórházba. A férfi elmenekült, de a rendőrök hamarosan elfogták.

Nógrád megyei Bátonyterenyén lakik a nő. A munkából tért haza, amikor a párja megtámadta. Az asszony nevelőapja szerint az élettárs készült a késelésre, kileste és megvárta a lányát. Elmondta, nem ez volt az első eset, hogy a lányára támadt a párja. Már korábban is többször feljelentették, volt tárgyalás is, amin 60 napra eltiltották, hogy ne is találkozhassanak. Ezt megszegte többször, több esetben.

"Eldurvult nagyon, mert nagyon féltékeny lett ez az ember.

És külön lett, berúgta az ajtót, ez már rendőrségi ügyben van, a bíróságon, berúgta az ajtót, össze-vissza verte a lányt" - mondta el. A férfi azokat is megfenyegette, akikről azt hitte, hogy közeledni próbálnak az élettársához.

A rendőrök a bejelentést után 15 percen belül elfogták a férfit, előállították, és emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, napokon belül letartóztathatják.

hirdetés

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója



hirdetés