A férj egész úton azt hitte, hogy az asszony a hátsó ülésen alszik, azért van olyan csendben.


Véletlenül az út szélén felejtette a feleségét egy thai férfi karácsony éjjelén, miután kocsijukkal félrehúzódtak pisilni, írja a LADbible.

Az 55 éves Boontom Chaimoon és 49 éves felesége, Amnuay karácsony este indultak útnak, hogy egy kis időt a férfi szülővárosában töltsenek. Nagyjából hajnali 3 óra körül a férfi félreállt az úton, hogy könnyítsen magán. Az asszony ekkor megkérdezte, hogy miért nem a legutóbbi benzinkútnál álltak meg. Mivel a férfi nem válaszolt, a nő fogta magát és kiszállt a kocsiból, a bokrok közé sietett pisilni. Amikor visszaért az úthoz, elhűlve látta, hogy a férje és a kocsi is eltűnt, őt pedig az út szélén felejtette a dzsungelben.

Mivel mindenét a kocsiban hagyta, gyalog indult útnak a legközelebbi település felé. Húsz kilométeres séta után érkezett meg hajnali 5 óra körül Kabin Buriba. A helyi rendőrség megpróbálta elérni a férjet, ami egyáltalán nem ment könnyen.

Végül reggel 8 óra körül sikerült kapcsolatban lépni a férfival, aki addigra már 160 kilométert tett meg annak tudatában, hogy az asszony a hátsó ülésen alszik. Boontom bocsánatot kért a feleségétől, majd a házaspár ismét útnak indult.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!