Tanúként hallgatta meg a Miskolci Járásbíróság Ózd polgármesterét, Janiczák Dávidot a borsodnádasdi gyilkosság ügyében - írta meg a Blikk.


Amint arról mi is beszámoltunk, K. Csenge holttestére 2017 szeptemberében egy vízaknában találtak rá. Miután a rendőrök elfogták, az eset vádlottja, a 21 éves B. Roland beismerte, hogy veszekedés után többször megütötte, majd az aknába dobta a lányt, akinek halálát vélhetően fulladás okozta.

A 2019 februárjában megkezdett tárgyalások nemrég a kihallgatásával folytatódrak, ezért hívták be Janiczak Dávidot is.

A 32 éves politikust és a meggyilkolt fiatal lányt, Csengét személyes szálak kötötték össze, legalábbis a rendőrségi nyomozás erre az eredményre jutott. Mind kiderült, a Facebook üzenetküldő alkalmazásán több üzenetet is váltottak.

"Csengét városi rendezvényekről ismertem, úgy láttam, egy sikeres zenei pálya előtt álló hölgy. Azt nem tudom, miért mondta valakinek, hogy szexuális kapcsolat van közöttünk, hiszen ez nem igaz. Szerintem, amit ő érzett irántam, az egy ártatlan rajongás volt, mert a 2014-es választások alatt én eléggé ismert lettem, így sok rajongóm lett"

– fogalmazott a bíróság előtt a polgármester.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!