Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A káposztalének olyan gyógyászati ​​tulajdonságai vannak, amelyeket nem szabad alábecsülni. Elektrolitot tartalmaz, amelyekre a szervezetnek szüksége van, és a benne lévő probiotikumok is nélkülözhetetlenek az egészségünk megőrzéséhez.

A káposztalének számos jótékony hatása van, többek között:

Csillapítja a gyomorégést

A káposztalé rendkívül hatékonyan képes megnyugtatni a gyomorégést. Gyógyítja a bőr égési sérüléseit, ugyanakkor hidratálja a szöveteket. Rendszeres fogyasztása csökkenti a vércukorszintet, ezért nagyon hasznos lehet a cukorbetegek számára.

Teljes mértékben megszabadíthat a székrekedéstől

Szabályozza az anyagcserét, és segít lefogyni. Természetes méregtelenítőként működik, így segít megszabadulni a fölösleges kilóktól. Megszabadít a gyomorhuruttól: mielőtt meginnád, melegítsd fel egy kicsit.

Egy 7 napos kúra után sokkal jobban érzed majd magad. Mind hallhattunk már róla, hogy a savanyú káposztalé még a legkínzóbb másnaposságot is percek alatt képes enyhíteni. De ennyi lenne a savanyú nedű előnye?

A savanyú káposztalé kiválóan eltávolítja a méreganyagokat, ugyanakkor hozzájárul az egész test vitamin ellátásához, annak köszönhetően, hogy a legtöbb friss káposztában is megtalálható vitamin és antioxidáns, de más hasznos anyagok, például ásványi sók, erjesztő enzimek is megtalálhatók benne.

A káposztalé legfontosabb jótékony hatásai közé tartozik továbbá a következő 3 dolog:

Megszabadít a másnaposságtól: egy pohár káposztalé a buli utáni napon csodákra képes.

Viszlát fejfájás és hányinger!

Megakadályozza a székrekedést, és jó hatással van a belekre. Tarts egy 7 napig tartó kúrát: igyál meg egy pohár káposztalevet minden reggel, és azt tapasztalod majd, hogy a gyomrod megkönnyebbül, és te is sokkal energikusabbnak érzed majd magad.

Jótékony hatással bír a szívre is. A káposztalé különösen azok számára ajánlott, akiknek alacsony a vérnyomásuk, és szükségük van egy kis segítségre, hogy a vérkeringésük normalizálódjon.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!