Noel Gallagher lassan kezd felzárkózni öccséhez, Liam Gallagherhez a kellemetlen, ciki nyilatkozatokat tekintve. Az idősebbik Oasis-tag most épp Harry Stylest vette kritika alá, mikor arról beszélt egy rádióműsorban, hogy a One Direction énekese egyáltalán nem tekinthető valódi zenésznek.


Gallagher szerint az olyan énekesek, akik az X-Faktor-féle tehetségkutatókból kerülnek ki, nem tekinthetők valódi zenészeknek.

Az X-Faktor egy tévéműsor. Semmi köze a zenéhez, és bárki, aki ebből kikerül, neki sincs.

Majd Stylesra terelődött a szó, Gallagher le meri fogadni, hogy előbbinek nincs akusztikus gitárja, nem tud dalokat írni (ezt cáfolandó, hogy Styles minden zenéjénél fő dalszerzőként van feljegyezve), de cserébe mind a tíz ujjára jut egy rajongólány.

A velem egykorúak teljesen elengedték magukat. Kövérek, kopaszodnak, a tetkóik elkopnak. Ülnek a garázsban és olyan dalokat írnak, mint Styles Sign of the Times című száma. Ennél a macskám jobbat írna tíz perc alatt. Nem akarom bántani, mert a feleségem a rajongója, de ilyeneket kérdezett korábban, hogy hallottam-e Styles új dalát, mert olyan, akár Prince. Anélkül, hogy hallottam volna, rögtön rávágtam, hogy kizárt, hogy Prince-re hasonlítson

- idézi Gallagher szavait a New York Post.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!