A Forma-1 hivatalos honlapja bejelentette, hogy az idei szezon végén végleg visszavonul Kimi Räikkönen, az Alfa Romeo 41 éves pilótája.

BREAKING: Kimi Raikkonen announces this will be his final season in #F1 pic.twitter.com/U4m9xMEyzJ

- Formula 1 (@F1) September 1, 2021

Az egyszeres világbajnok finn versenyző a Ferrarival ért fel a csúcsra 2007-ben, összesen 19 idényben szerepelt az F1-ben, ezalatt 341 futamon indult, amelyből 21-et nyert meg és 103-szor ért célba dobogós helyen. Az idei szezonban összesen tíz futam szerepel még a versenynaptárban, ennyiszer látjuk még száguldozni a finn pilótát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Iceman ???? (@kimi_raikkonen_kr7) által megosztott bejegyzés

Helyét sajtóértesülések szerint Valtteri Bottas veszi majd át az Alfa Romeónál, aki a Mercedesnél válik létszámfelettivé 2022-re, mivel George Russell minden bizonnyal megkapja az ülését.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!