Már úgy tűnt, összejön az a bokszmeccs a nehézsúlyúak között, ahol a négy nagy szervezet világbajnoki öve a tét Anthony Joshua és Tyson Fury között, de egy bírósági ítélet nyomán Furynak előbb Deontay Wilderrel kell megmérkőznie.

Kapcsolódó

Végre megvolt a legjobban várt meccs időpontja, erre a legyőzött ellenfél bekavart

Fury már Joshuával bokszolna, de a bíróság kimondta, hogy köteles kiállni Wilder ellen.

Méghozzá harmadszor, hiszen két meccset már megvívott egymással az amerikai és a brit harcos: az első döntetlennel zárult, a másodikat pedig kiütéssel nyerte Fury.

Kapcsolódó

Tyson Fury ripityára verte Deontay Wildert

Az év legjobban várt bokszmeccse teljesen egyoldalú volt.

A BBC azt írja, Fury Las Vegasban járt, hogy megtekintse Josh Taylor meccsét (a skót bokszoló Jose Ramirez legyőzésével a kisváltósúly vitathatatlan bajnoka lett, vagyis mind a négy öv az övé lett), és aláírta a szerződését, ami alapján július 24-én harmadszor is ringbe száll Wilder ellen.

"Szét fogom szedni apró darabokra. Nem fogja megúszni, egy menet, és vége" - fogadkozott Fury a megszokott stílusában.

Bár a Fury elleni meccse elmaradt, Joshua sem marad ellenfél nélkül, augusztusban az ukrán Olekszandr Uszik ellen teheti kockára az IBF, a WBO és a WBA világbajnoki övét.

És nem kizárt a BBC szerint, hogy még idén összejön végül a Fury-Joshua meccs is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!