Cameron Robbins a Bahamákon bulizott az iskolatársaival szerdán. A szülei reménykednek benne, hogy a fiuk élve előkerül.


A 18 éves fiú éppen a sikeres középiskolai érettségijét ünnepelte egy hajón a Bahamákon szerdán, amikor egy bátorságpróba után elkövetett ugrás után nyoma veszett.

Cameron Robbins a Bahamákon ünnepelte a sikeres vizsgáját több helyi középiskola diákjaival egy partihajón szerdán. Nem sokkal a szállásukra érkezésük után indultak útnak a hajóval, ahol a szemtanúk szerint este fél 10 után a fiatal srác az óceánba ugrott az Athol-sziget mellett.

A University Lab School igazgatója közleményt adott ki az iskola nevében, amelyben azt írta, hogy az iskolai közösség azért imádkozik, hogy épségben megtalálják a nemrég érettségizett tanulójukat.

„Felvettem a kapcsolatot Cameron családjával, jelenleg a hatóságok még mindig keresik a fiút a Bahamákon” – írta az iskolaigazgató Kevin George.

- tette hozzá az igazgató.

A fiúért csütörtökön már virrasztást is tartottak a diákok és a szülők, akik reménykednek benne, hogy Cameron még élve előkerül.

(via New York Post)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!